Acum citesti
ISLANDA – Cu bicicleta prin deșert

Considerat de multă lume ca fiind ultimul loc sălbatic al Europei, Islanda nu putea lipsi de pe lista cicloturiștilor români. Câțiva membri ai Clubul de Cicloturism Napoca au efectuat o expediție în insula nordică, iar Televiziunea Română i-a însoțit, realizând un documentar despre aceasta.

Așadar, dacă dorești să vezi secvențele excursiei nordice surprinse pe peliculă, mută canalul pe TVR2 în zilele de 29 și 30 decembrie de la ora 19:30. ISLANDA – CU BICICLETA PRIN DEȘERT va fi difuzat în episoade de câte o jumătate de oră. În total sunt 4 episoade, serie care a început în 27 ale lunii curente, motiv cu care ne cerem scuze pentru întârzierea informației.

Filmul este un documentar de călătorie realizat și difuzat cu sprijinul sponsorilor BCR Pensii, BCR Asset Management și BCR Asigurări de viață – Vienna Insurance Group și reflectă expediția „ISLANDA 2011” derulată în vara anului 2011 de Clubul de Cicloturism Napoca prin ceea ce poate fi numit ultimul teritoriul salbatic al Europei – Islanda, țara deșerturilor fragmentate de gheață, foc și apă, țara gheizerelor și vulcanilor din apropierea Cercului Polar de Nord, paradis al fotografilor și fascinație a turiștilor atrași de natură.

Vezi Comentarii (6)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × three =