Acum citesti
Produse BioLogic pentru biciclistul de oraș

BioLogic este una din cele mai importante firme în materie de accesorii pentru biciclete de oraș. Totodată, aceasta se străduiește să împace tehnologia de ultimă generație care face parte tot mai mult din viața cotidiană cu navetiștii care folosesc vehiculul cu două roți pentru deplasările lor. În acest scop, BioLogic a dezvoltat 3 accesorii pentru cei care posedă un iPhone: ReeCharge Case, app-ul BikeBrain și mânușile Cipher. Să le luăm pe rând.

BioLogic ReeCharge Case este un toc mai special. Fabricat dintr-un material rezistent în fața intemperiilor și cu un acumulator Li-Ion integrat, ReeCharge Case îți protejează și reîncarcă bateria telefonului tău, oferindu-ți concomitent posibilitatea de a folosi touchscreen-ul. Împreună cu ReeCharge Case Bracket, acesta se poate monta pe orice ghidon sau tijă de ghidon cu diametrul de 40 de mm. În plus, poți folosi și Dynamo Kit, care îți permite să reîncarci telefonul folosind energia generată de un dinam în timpul mersului.

BioLogic BikeBrain este o aplicație pentru iPhone care oferă o paletă largă de funcții, precum cartare prin GPS, cronometru sau calculator de calorii. Practic, BikeBrain este un veritabil ciclocomputer care îți permite și accesul la rețelele de socializare. Varianta îmbunătățită este BikeBrain Plus.

Mânușile Chiper au la vârful degetelui mare și a celui arătător 3M, un material conductibil, pentru a facilita folosirea touchscreen-ului. Pe deasupra, sunt termoizolante și pe interior au un material foarte comod.

Prețuri:

BioLogic ReeCharge Case – 99.99$

BioLogic ReeCharge Case Bracket – 19.99$

Dynamo Kit – 24.99$

BioLogic BikeBrain Plus – 1.99$

BioLogic Cipher – 34.99$

Mai multe detalii despre aceste produse poți găsi pe pagina celor de la BioLogic

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 7 =