Acum citesti
Echipa Giant MTB 2011


Giant și-a actualizat echipa de MTB pentru sezonul 2011, beneficiind astfel de cel mai puternic line-up de până în prezent. Nume sonore, precum Andrew Neethling, Liam Kileen sau Danny Hart vor face parte din Giant Factory Off-Road Team.



Echipa de downhill va fi condusă de către Danny Hart, în vârstă de doar 19 ani, ce a obținut în competițiile anului trecut rezultate impresionante. Tot în cadrul concursurilor de downhill, va fi prezent și Andrew Neethling care a declarat că nu poate fi decât bucuros să se alăture echipei Giant și să facă parte din aceasta.


Diviziei de Cross Country i se va alătura Carl Decker, care s-a bucurat anul trecut pe Giant Anthem X 29er de mai multe victorii : All-Mountain World Championship în Downieville, California, sau Super D la Sea Otter Classic în Monterey, California.


Nou în echipa Giant MTB este campionul național britanic Kileen, care a participat deja de două ori la Olimpiade, următorul țel fiind participarea la Olimpiada de la Londra din 2012.


O altă noutate este parteneriatul cu SRAM. Directorul de Marketing de la SRAM, David Zimberoff anticipează rezultate excelente pentru noul sezon și declară că acest parteneriat este încheiat între două dintre cele mai puternice și longevive brand-uri din industria bicicletelor.


Pentru competițiile de Cross Country, riderii Giant vor pedala pe modele precum Anthem X Advanced SL, Anthem X 29er sau XtC Adevanced SL. Pentru downhill, va fi disponibil Giant Glory cu suspensia Maestro.


Echipa Giant Factory Off-Road


Carl Decker (USA), XC, ST, Super D

Kelli Emmett (USA), XC, ST, Super D

Danny Hart (Great Britain), 4X, DH, DS

Liam Killeen (Great Britain), XC, ST, Marathon

Andrew Neethling (South Africa), 4X, DH, DS

Duncan Riffle (USA), 4X, DH, DS


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × one =