Acum citesti
Clujul Pedalează se apropie de final

Ieri, duminică, 14 octombrie, s-a desfășurat o nouă etapă din campionatul Clujul Pedalează, Etapa Bendkopp, cea de-a 5-a din acest an. Chiar dacă vremea nu a fost tocmai prielnică sportului cu pedale, concurenții și-au demonstrat încă o dată determinarea de a lua startul la acest eveniment.

Linia de start a văzut circa 140 de participanți aliniați înapoia ei, dintre care 47 au fost copii. Ceața densă nu a fost un motiv suficient ca aceștia să nu ia cu asalt traseul presărat cu jump-uri și cu un nivel tehnic cel puțin mediu. Acest lucru, dar și faptul că asupra sezonului 2013 se va trage în curând cortina a contribuit la un eveniment reușit. Pe această cale organizatorii doresc să mulțumească voluntarilor, serviciului de ajutor Maltez, Salvamont Cluj și Radio Amatori Cluj pentru sprijinul acordat în buna desfășurare a concursului.

Următoarele evenimente care vor fi organizate  în acest an de către Clubul Clujul Pedalează sunt „Micul biciclist și siguranța lui”, în data de 21.10.2012, și ultima etapă din campionat care va avea loc în data de 03.11.2012. Toate informațiile se pot găsi pe site-ul www.clujulpedaleaza.ro

Rezultate Etapa a V-a Bendkopp

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 4 =