Acum citesti
Weekend ciclist aglomerat: etapa Skoda, la pădure sau Defileul Jiului?

Sfârșitul acestei săptămâni este unul dintre cele mai generoase în ceea ce-i privește pe iubitorii bicicletei și a concursurilor de profil. Nu mai puțin de trei întreceri, Etapa Skoda desfășurată pe timpul nopții aparținând campionatului Clujul Pedalează, Comana Bike Fest și Defileul Jiului XCM umplu agenda zilelor următoare. Dar să le luam pe rând.

Clujul Pedalează, Etapa Skoda II se va desfășura în deja celebrul loc de joacă al cicliștilor clujeni, Pădurea Făget. Întrecerea va consta într-un circuit ce va fi parcurs de mai multe ori în funcție de categorie. Cu toate acestea, săptămâna viitoare tot echipa Clujul Pedalează va organiza un concurs pe cât de îndrăzneț, pe atât de spectaculos: Etapa de Noapte, care va avea loc în data de 25 mai. Întrecerea se va desfășura pe străzile din centrul orașului Cluj-Napoca după lăsarea întunericului. Cât de palpitantă și ieșită din comun va fi această cursă te lăsăm pe tine să ne spui, mai ales că organizarea este punctul forte al acestei echipe de iubitori de bicicletă condusă de Levente Kertesz.

Tot sâmbăta aceasta, în apropiere de București, va avea loc o nouă ediție a Comana Bike Fest. Circa 400 de participanți au luat startul toamna trecută la ediția precedentă a întrecerii, așa că deja există garanția unui eveniment de calitate. În plus, după cursa care nu măsoară prea mulți kilometri în lungime, Pădurea Comana și locurile unde Mihai Viteazu l-a știrbit pe Sinan Pașa acum multe sute de ani sunt locul ideal de relaxare.

Nu în ultimul rând, Defileul Jiului XC îi invită pe amatorii de mountain bike care se simt în formă să își măsoare forțele cu munții Vâlcan. Un traseu de 37 și unul de 70 de kilometri sunt cele două opțiuni pe care cei înscriși le au la dispoziție. După o primă ediție reușită, organizatorii întrecerii gorjene nu se dezmint și oferă cronometrare cu cip, atmosferă întreținută de cei de la Kiss FM, premii în bani, dar și în produse. Cei mai în formă sportivi români ai momentului și-au anunțat prezența acolo, deci ce mai aștepți?

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =