Acum citesti
Început răcoros al Campionatului Clujul Pedalează 2013

Prima etapă din 2013 a Campionatului Clujul Pedaleaza, Etapa Skoda, a avut loc duminica trecută, deși fusese programată cu o săptămâna în urmă. Vremea nefavorabilă le-a pus bețe în roate, sau zăpadă pe traseu, cicliștilor atunci, însă nu a putu împiedica până la urmă disputarea etapei ce a avut loc în Pădurea Hoia, pe un traseu ușor, pentru acomodare după pauza de iarnă.

Chiar dacă temperaturile au fost destul de scăzute pentru această perioada a anului, la start s-au aliniat 161 de participanți de toate vârstele. La competiție au luat parte atât copiii pasionați de ciclism, cât și cicliști amatori și profesioniști, care nu s-au lăsat descurajați de penuria de grade. Totuși, cineva s-a simțit în largul său, și anume personajele din „Ice Age” care au prins viață datorită firmei Peak Toys, acestea animând zona de start/sosire a cursei.

De la etapa inaugurală nu au lipsit nici voluntarii și nici spectatorii care au venit să îi ajute și încurajeze pe participanți, cale pe care organizatorii le mulțumesc tuturora care au fost prezenți. Totodată, în ecuația organizării un rol important l-au avut și sponsorii și partenerii: Primăria Cluj-Napoca, Skoda, Compexit Trading, Infinity Trophy, Imprezzio Global, ArtSoft, Napolact, Profinox, Portbagajeauto.ro, Club Moving, Pralina, World Class, Angelli, Shanghai, Serviciul de ajutor Maltez, Efect, Visit Cluj, Maros Bike, Optimustrans Radio Romania Cluj, Zile si Nopti, TVR Cluj, Freerider.ro, Szabadsag, Ciclism.ro, Insport.ro și Sportplanner.ro.

Următorul eveniment care va fi organizat de către Clubul Clujul Pedalează este Maratonul Făgetului în data de 28.04.2013. Toate informațiile se pot găsi pe site-ul www.maratonfaget.ro/ și www.clujulpedaleaza.ro.

Foto: Imprezzio Global

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two − one =