Acum citesti
Tijă 3T cu ciclocomputer CycleOps integrat

Prezentat toamna trecută la Eurobike, modelul Integra este prima tijă de ghidon al celor de la 3T care permite integrarea unui ciclocomputer.

Pentru început, Integra poate acomoda un ciclocomputer CycleOps, marcă cunoscută pentru producția de aparate care măsoară puterea cu care apeși pedalele. Acesta se introduce în vârful tijei unde există  un con ce permite fixarea dispozitivului. Această metodă de prindere a ciclocomputerului oferă o notă mai elegantă, dar și mai aerodinamică unei biciclete de șosea. Partea și mai bună este că tija, realizată integral din carbon, cântărește 135 de grame (pentru cea de 110 mm lungime) și poate fi utilizată și pe un mountain bike sau pe o bicicletă de ciclocros, nu doar pe una de șosea, de velodrom sau triatlon.

Se zvonește că prima apariție a modelului Integra va avea loc cu ocazia Turului Italiei 2012. Alte zvonuri care mai circulă legat de această piesă sunt că producătorul dorește să realizeze o versiune specială pentru setul Shimano Di2 și alta pentru sistemul tot al celor de la Shimano, Flightdeck.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 3 =