Acum citesti
Rotor Q-Rings, satisfacție sau banii înapoi

Q-Rings nu sunt nicidecum primele modele de plăci ovale pentru angrenaj, dar vin cu ceva nou: în cazul în care nu ești mulțumit de efectul pozitiv al acestora, pretins de producător, la returnarea produsului îți primești banii înapoi.

Pentru cei care nu cunosc încă avantajul unor plăci ovale, amintim că forma ovală reduce forța cu care trebuie să apese sau să tragă piciorul tău când pedala se află într-un punct mort. Q-Rings permite picioarelor tale să genereze o tracțiune mai eficientă și constantă.

Firma Rotor crede cu tărie în beneficiile acestei invenții, motiv pentru care oricine achiziționează un set de plăci Q-Rings de la un dealer participant la promoție benefciază de o perioadă de 30 de zile în care poate returna produsul dacă nu este mulțumit de acesta. Campania a început la 1 februarie și se va termina la 31 martie.

Vezi Comentarii (4)
  • @Ionut Din pacate nu stiu sa se comercializeze la noi, dar poti comanda direct de pe rotorbikeusa.com si vine cam in 3 saptamani.
    Ca o adaugare, merita toti banii, e cea mai buna investitie pe care am facut-o. Cu foile rotunde, daca fortam aveam dureri in partea interioara a genunchilor, de cand folosesc q-rings nu mai am nici o problema!

  • Merita sa folosesti acest gen de placi eliptice si sa nu mai ceri niciun ban inapoi!
    Am folosit cu ceva timp in urma Biopace si am fost multumit de randament.
    E bine totusi ca nu s-a renuntat definitiv la acest gen de angrenaj.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × three =