Acum citesti
Noua tijă de ghidon Ritchey C-260

Cântărind 100 de grame, tija de ghidon Ritchey C-260 este cea mai performantă pe care compania o are în gamă în acest moment, și probabil cea mai performantă care există.

Piesa este fabricată folosind un patent  prin care partea de față a pipei acoperă 260 din cele 360 de grade ale profilului ghidonului. Astfel, tensiunea care acționează asupra piesei care se atașează pipei pentru a securiza ghidonul este redusă. Tija de ghidon este produsă din aliajul de aluminiu 7050. Șuruburile sunt fabricate din oțel CrMo. Prețul recomandat de vânzare variază între 90 și 110 euro, în funcție de culoarea aleasă.

Vezi Comentarii (2)
  • Faptul că are plăcuţa din faţă mai mică, nu mi se pare un avantaj… Ghidonul nu va mai putea fi „pus” şi apoi fixat ci va trebui să fie introdus dintr-o parte sau alta… Prin urmare dacă se va dori vreodata schimbarea pipei va trebui ca o parte din ghidon, (manete, manşon, end bar), să fie complet demontată. Apoi sunt alte firme deja consacrate, care au produse similare la jumăte de preţ iar calitatea nu este inferioară ba chiar şuruburile sunt din titanium. Altfel este o pipă frumoasă şi suplă şi cu siguranţă de calitate iar pentru cei care ţin la numele Ritchey care este legendar, poate fi o alegere buna…

  • Este exagerat pretul pt. cele 7 suruburi din otel de pe ea; si nu-nteleg de ce au construit-o dupa modelul celei din carbon, daca tot au folosit aluminiu 7050 ?!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − twelve =