Acum citesti
Ziua porților deschise la Magura

Vinerea trecută, în data de 11 mai, cei interesați să vadă ce se află în spatele pereților fabricii Magura au avut ocazia să viziteze unitatea de producție din Bad Urach-Hengen. Circa 200 de oameni au participat la ziua porților deschise organizată de compania germană care a inclus și o demonstrație de mountain bike și motociclism.

Magura și mutat recent unitatea de producție în Bad Urach-Hengen. Începând cu august 2011, noua locație a producătorului german care a oferit circa 130 de locuri de muncă, funcționează la capacitate maximă. Cei doi directori ai Magura, Edmund Hirth și Thomas Raith, pun mare preț pe slujbele create, dar și pe impactul economic pe care unitatea lor l-a avut asupra zonei. Suprafața halei de producție are 6.800 de metri pătrați, împărțiți în mod eficient pentru ca fluxurile tehnologice să decurgă fără probleme.

În ceea ce privește evenimentul în sine, acesta a început cu un tur al fabricii în cadrul căruia angajații Magura au explicat fiecare pas al procesului de producție. După aceea, publicul participant a aflat diferite informații despre diviziile firmei și rolul lor. Totul s-a încheiat cu o demonstrație a lui Stefan Schlie, multiplu campion al Germaniei la bike trial, și a lui Jo Bauer, cascador profesionist pe motocicletă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 5 =