Acum citesti
3T Integra: Computer Garmin integrat în tija de ghidon

Tija de ghidon Integra a celor de la 3T a integrat un dispozitiv Garmin electronic, făcând astfel ansamblul mai ușor de folosit, mai aerodinamic și mai bine protejat de evenimentele nefericite care pot apărea.

3T și Garmin și-au început colaborarea de la bun început plecând de la premisa că un dispozitiv electronic integrat în tija de ghidon este eficient din mai multe puncte de vedere. Computerul Garmin înregistrează mai multe informații, de la cele tipice pentru bicicletă și ajungând la GPS. 3T Integra este realizată integral din carbon și găzduiește un aparat Garmin Edge. Modelul este disponibil actualmente în mărimea de 110mm, dar există planuri pentru a realiza și modele de 90, 100 și 120 de milimetri. Greutatea modelului actual este de 135 de grame și este potrivit pentru bicicletele de șosea, velodrom, ciclocros, triatlon, dar și pentru mountain bike-uri.

Turul Italiei 2012 va consemna debutul acestei piese în cadrul circuitului profesionist de ciclism, prin rutierii echipei Garmin-Barracuda care o vor folosi. Este vorba de Christian Vande Velde și Thomas Dekker, cei doi marcând și utilizarea primei tije de ghidon construită în întregime din carbon de către rutierii profesioniști din UCI ProTour.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + one =