Acum citesti
Fetele sunt rugate să se prezinte la pedalat!

Ziua de sâmbătă, a 26-a zi a lunii lui mai, este una de pomină pentru biciclistele din România. Sau cel puțin din București și Iași. A sosit din nou acea zi a anului când se arată lumii întregi potrivirea perfectă dintre femei, biciclete și eleganță, cu ocazia evenimentului velo-urban SkirtBike.

Bucureștencele, dar și doamnele aflate în trecere prin oraș în ziua sus-amintită, sunt invitate la ora 16.30 în Parcul Circului pentru a-și etala ținuta, poate și bicicleta, dar și pentru a se reuni și a face cunoștință cu cele cel le împart pasiunea. Firește, biciclistele care trebuie să respecte “codul vestimentar” chic pot veni însoțite de domni îmbrăcați pe măsură. Indiferent cum, avem impresia solidă că va ieși un eveniment pe cinste.

Mergem mai la nord și ne oprim în capitala Moldovei, Iași. Doamnele din zonă care apreciază pedalatul și ținuta elegantă au ocazia să se exprime mai grăitor ca niciodată. Adunarea se va da la Palatul Culturii, la ora 12, după care se va porni într-o scurtă plimbare încheiată la Cafeneaua Piața Unirii. Pe această cale le dorim tuturor fetelor o vreme excelentă și un eveniment de neuitat! Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficială a SkirtBike.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 6 =