Acum citesti
Ciclomoșii au adus prima zăpadă în Cluj-Napoca

Un freamăt mare a cuprins Piața Unirii din Cluj-Napoca sâmbăta trecută, când 72 de ciclo-moși și-au dat întâlnire acolo. Echipați corespunzător misiunii lor, ei au pornit la drum pe străzile orașului pentru a împărți cadouri copiilor, dar și pentru a aduce o pată de culoare urbei transilvane.

Ciclomoșii au vizitat Gimnaziul cu Program Special pentru Copiii cu Deficiențe de Auz Kozmutza Flora, unde circa 60-70 de copii au rămas la cămin pentru a-l sărbători pe Moș Nicolae. Și mare le-a fost surpriza în momentul în care 72 de Moși, nu doar unul, au dat năvală în clădire, cu sacii plini de cadouri.

Fiecare copil rămas în internat a primit un pachet oferit de Skoda Compexit Trading, Napolact Cluj și donații de la participanți. În drumul lor, ciclo-moșii au colindat sediul TVR Cluj și în final împreună cu orchestra de estradă a Liceului de Muzică „Sigismund Toduța” au cântat colinde în Centrul Comercial Polus Center Cluj, unde au împărțit dulciuri celor mici .

Evenimentul a fost sprijinit și susținut de Primăria Cluj Napoca, Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj, Compexit Trading, Napolact, Liceul de Muzica „Sigismund Toduța” și Optimus Trans.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + 19 =