Acum citesti
Aproape 150 de CicloMoși clujeni au împărțit cadouri și bucurie

În cei patru ani în care au organizat peste 45 de concursuri, printre care două Campionate Naționale,  8 decembrie vă rămâne în istoria clubului sportiv „Clujul Pedalează” ca cel mai frumos eveniment organizat de până acum, având în vedere impactul reușit.

ciclomos_clujul_pedaleaza

Nu doar că imaginea multor CicloMoși pe străzile Clujului a fost una care a dat o pată de culoare mai greu întâlnită de când cu Sărbătorile contemporane, dar copiii de la Liceul cu Deficiență de Vedere din Cluj-Napoca au putut exclama că „Moș Nicolae și Moș Crăciun chiar există”. Duminică, o decembrie, la ora 16:00, din Piața Unirii din Cluj-Napoca au pornit cei 144 de CicloMoși care le-au oferit copiiilor 490 de pachete-cadou, 460 de brioșe, 460 de palanețe, 480 de figurine specifice sărbătorilor, 300 de sucuri naturale și 30 de pachete cu bomboane de pom.

În total, ei au colindat peste 500 de copii, din următoarele licee: Liceul pentru Copii cu Deficiență de Auz, Liceul pentru Copii cu Deficiență de Vedere și Școala Gimnazială pentru Copii cu Deficiență de Auz Kozmutza Flora.

Pe această cale, Clujul Pedalează dorește să mulțumească:

Consiliului Local Cluj-Napoca, Primaria Municipiului Cluj-Napoca, TVR Cluj, Politia Locala Cluj-Napoca (care ne-a insotit cu masinile din dotare pe tot parcursul evenimentului), Inspectoratul de Politie Cluj-Napoca in mod deosebit serviciulu Rutier Cluj, Inspectoratul Judetean de Jandarmerie Cluj.

S.C. SSIF Broker S.A. Cluj-Napoca, S.C. Imprezzio Global, S.C. Arovit S.R.L., Bistro Farm Fork to, S.C. Ramex S.R.L, S.C. Beatrice Cont S.R.L., S.C. Transilvania Outsources S.R.L., Nestle, S.C. Fortech, Altom, S.C. Autoworld, S.C. Omnibags S.R.L, S.C. Jimsym S.R.L si tuturor persoanelor fizice care au facut donatii, pachete, voluntarilor care ni sau alaturat.

În mod special Radio România Actualități București, post de radio care a intrat în direct în timpul evenimentului, dar și posturilor de televiziune care au fost la fața locului și au transmis acest eveniment.

Dorința lor de a dărui cu ocazia Sărbătorilor nu se va opri aici, în data de 21 decembrie, ora 17:30 în incinta Cazinoului din parcul central Cluj-Napoca, împreună cu Clubul Rotary Act se va organiza un cocktail cu strângere de fonduri pentru cumpărare unei imprimante Braille, care va fi donată Liceului pentru Copii cu Deficiență de Vedere Cluj-Napoca.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × five =