Acum citesti
Rapha adaugă în colecția de iarnă echipament pentru bicicliști urbani

Direct din țara unde ploaia și vremea capricioasă sunt la ele acasă, vine o nouă linie vestimentară destinată celor care se întrebuințează de bicicletă prin oraș. Rapha a mutat puțin accentul de pe echipamentul de iarnă pentru ciclism spre cel menit bicicliștilor urbani. Rezultatul este destul de interesant.

Prima piesă de echipament este o jachetă de ploaie, practic o pelerină mai sofisticată. Materialul din care a fost confecționată este unul lejer, dar impermeabil și anti-vânt. Mai mult, aceasta se poate împături și păstra în husa proprie, dacă nu mai este nevoie să o porți sau vrei să o ai la tine pentru orice eventualitate. Pe urmă, regăsim Rapha Track Top, o bluză mai groasă, potrivită zilelor de toamnă mai răcoroase sau celor de iarnă mai blânde. În cea mai mare parte este fabricată din lână izolată cu un material sintetic, iar la îmbinări este croșetată ceea ce oferă un finisaj elegant. Ultimul, dar nu și cel din urmă articol este perechea de pantaloni realizată dintr-un bumbac lejer (Schoeller 3xDry), care conferă un grad mare de mobilitate. Ceea ce îi recomandă pentru mers pe bicicletă este faptul că pantalonii au fost croiți pentru a nu incomoda picioarele indiferent de poziția lor în timpul pedalării, iar partea inferioară din dreapta poate fi suflecată pentru a nu se atinge de lanț. Detaliile complete pot fi găsite pe site-ul Rapha.

Vezi Comentarii (2)
  • 1. sunt mult prea scumpe
    2. nu se gasesc in Romania
    3. exista produse de la alte companii care fac haine casual purtabile pe bicicleta preturi mai accesibile (Columbia, Northland Professional, etc.). Rapha se dau mari ca fac doar haine de bicleta

    P.S.: Voi faceti reclama aici?

  • 1. Pretul e direct proportional cu calitatea, in mod normal. Daca nu e asa, nu vom mai vedea Rapha pe piata.

    2. Este adevarat ca, la fel ca si alte accesorii de ciclism, nu se gasesc in Romania.

    3. Oferta e diversa, nu avem ce face in privinta aceasta decat sa le prezentam pe toate.

    P.S. – Din ce am constatat pana acum, fiecare intelege ce vrea din acest fel de articole.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 16 =