Acum citesti
Ciclomoșii vor sosi în Cluj-Napoca în data de 8 decembrie

Oricând este un moment bun pentru a pedala, iar asta ne-o confirmă inițiativa hibernală a celor de la Clujul Pedalează. Asociația va organiza în data de 8 a lunii viitoare ediția din acest an a Ciclomoșului, sau, cu alte cuvinte, defilarea Moșilor Crăciun pe biciclete.

Evenimentul este o continuare a acțiunilor de anul trecut care au avut un succes mare. De fapt, chiar faptul că au fost două asemenea promenade la interval de circa o săptămână denotă ceva suspect. După prima întâlnire a Ciclomoșilor, care avusese loc la începutul lunii și la care au participat vreo 60 de persoane, la cererea publicului, “bătrâneii” cu biciclete au revenit și au colindat într-un centru comercial din Cluj-Napoca, asistați de fanfara liceului de muzică din localitate.

Anul acesta, adunarea se dă în Piața Unirii, startul având loc la ora 17, după care se va porni pe străzile orașului înspre Școala Gimnazială Specială Kosmutza Florea. Punctul de sosire va fi Centrul Comercial Polus unde va avea loc, precum anul trecut, un concert de colinde susținute de Ciclomoși și fanfara Liceului Sigismund Toduța.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 6 =