Acum citesti
Au început înscrierile pentru primele concursuri Clujul Pedalează

Echipa de organizare Clujul Pedalează nu lasă garda jos și, după ce a anunțat încă de la sfârșitul anului trecut calendarul lor competițional, acum declară deschise înscrierile pentru evenimentele programate pentru primele lui ale lui 2013. Cap de afiș este Maratonul Făgetului, care va reuni la start și cicliști din afara României și a cărui taxă de înscriere este redusă dacă îți rezervi un loc de pe acum.

Maratonul Făgetului propune un traseu de 30 și 70 de kilometri prin împrejurimile Clujului, în compania unui număr consistent de iubitori ai sportului cu pedale. Prețul întreg de înscriere este de 70 de lei, dar există câteva beneficii pentru cei care confirmă prezența din timp la Cluj-Napoca în data de 28 aprilie sau vin cu echipa proprie. În primul rând este vorba despre următoarele reduceri:

– taxă de 30 de lei, dacă înscrierea și plata au loc în luna ianuarie

– taxă de 40 de lei, dacă înscrierea și plata au loc în lunile februarie și martie

– taxă de 50 de lei, dacă înscrierea și plata au loc între 1 și 25 aprilie

Taxa de 70 de lei va fi achitată doar dacă înscrierea se va face la fața locului, cu achitarea în numerar. Totuși, dacă vii cu mai mulți prieteni sau coechipieri, ai parte și în acest caz de o surpriză plăcută:

– pentru 5 rideri înscriși din partea echipei, beneficiezi de o înscriere gratuită

– pentru 10 rideri înscriși din partea echipei, beneficiezi de 2 înscrieri gratuite

– pentru 15 rideri înscriși din partea echipei, beneficiezi de 3 înscrieri gratuite

Cât privește celelalte două competiții care preced Maratonul Făgetului, este vorba despre un concurs dedicat copiilor, Micul Biciclist și Sigurața Lui, unde înscrierea online valorează 10 lei, iar cea din ziua evenimentului (20 ianuarie) 20 de lei, și despre Etapa I programată pentru 17 martie. Detaliile complete pot fi găsite pe site-ul Clujul Pedalează.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × two =