Acum citesti
Călătorie de 700 de kilometri prin Insulele Canare, povestită în poze

Clubul de Cicloturism Napoca are multe povești de spus și amintiri de împărtășit, așa că joi, 20 februarie, de la ora 20.00, va avea loc proiecția fotografică „700 de kilometri pe bicicletă prin Insulele Canare”.

tenerife

Evenimentul are loc în Cluj-Napoca, la biblioteca Heltai și va fi o ilustrare fotografică a unei ture cicloturistice desfășurată pe parcursul a trei săptămâni. Temerarii au petrecut Crăciunul și Revelionul 2013/2014 pedalând prin insulele Canare, arhipelag spaniol din Oceanul Atlantic, ce oferă peisaje minunate și experiențe culturale inedite.

Imaginile sunt surprinse pe parcursul celor peste 700 km pedalați cu această ocazie de protagoniștii turei – Mihai Adrian Stetco și Robert Török – prin deșert, pe teren vulcanic, prin păduri de pin și litoral stâncos, transportând pe biciclete echipamentul de campare și toate dotările necesare.

Pe lângă cicloturismul prin insulele Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria și Tenerife, va fi reflectată și ascensiunea pe muntele Teide, cel mai înalt din arhipelag, depășind 3.700 metri altitudine.

Sursa: CCN

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + three =