Acum citesti
Fusion Bikes revin cu două noi modele: Whiplash și Freak

Cei de la Fusion Bikes revin pe piața de biciclete și prezintă două noi modele din gama 2014. Este vorba despre modelul Whiplash pentru freeride și de modelul Freak, pentru enduro. Până la finele anului, gama celor de la Fusion urmează a fi completată și de alte modele.

fusion_whiplash_2014fr

Whiplash va beneficia de o suspensie de 200 mm și va avea un cadru relativ ușor pentru categoria din care face parte, datorită țevilor hidroformate. Fusion declară că poziția pe bicicletă va fi una care va oferi și posibilitatea de a pedala la deal, fără prea mult efort. În acest sens, se poate monta și un angrenaj cu două foi pe bicicletă. Whiplash este proiectat pentru a fi utilizat cu o furcă de 180 de mm, dar funcționează în parametri normali și cu o furcă de 200 mm. Este disponibil în trei dimensiuni, S, M și L.

Freak se dorește a fi un full suspension pe cât de versatil pe atât de distractiv. Misiunea sa este cucerirea traseelor de enduro, în sprijinul său venind o cursă de 165 de mm pentru basculă. Datorită construcției stabile, bicicleta poate fi exploatată chiar și într-un bikepark. Cadrul, cu amortizor Rock Shox Monarch RT3 HV, va fi oferit pentru 2.299 de euro.

fusion_freak_team_2014

Cei de la Fusion insită pe faptul că noile cadre sunt foarte rezistente, proiectarea acestor începând încă din 2011. De atunci și până acum, au fost realizate foarte multe teste, pentru ca producătorul să se asigure că poate oferi o garanție pe măsură.

via Fusion

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 9 =