Acum citesti
Formula Thirty3 2012

Nu este vorba de un nou model de frâne, pentru care producătorul italian a câștigat atât de multă notorietate, ci este vorba despre o furcă ce promite a urma filosofia companiei: performantă, ușoară și diferită față de ceea ce oferă concurența.

Prezentată în urmă cu aproximativ 1 an, la Eurobike, furca nu a fost încă introdusă în magazine însă cei de la Formula anunță că începând cu noul sezon va putea fi achiziționată de cei dornici de performanțe notabile. Brațele superioare cu o grosime de 33 mm o disting clar de concurența care oferă în general furci pentru Cross Country cu brațe de 32 de mm. Mai gros, înseamnă mai rigid deci, mai eficient.

Cursa este de asemenea diferită față de furcile concurente: dacă pentru primul nivel de amortizare, de la 80 la 100 de mm nu există nicio diferență, la al doilea nivel, de la 100 la 115 mm, lucrurile stau puțin diferit, standardul în domeniu fiind de 120 mm. Brațele inferioare sunt realizate din magneziu iar greutatea promite să nu depășească 1.400 de grame, o valoare de top în clasa high-end.

Informații despre noua Formula Thirty3 urmează să fie date publicității în cel mai scurt timp.

via Formula

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 3 =