Acum citesti
Sandman Hoggar Ti: bicicleta pentru deșert

Sub sloganul „Change Trail, Not Bike„, cei de la Sandman au lansat un documentar realizat în Nepal în care sunt prezentate aventurile lui Martin Campoy și ale prietenilor săi prin deșert.

Aceștia străbat distanțele pe biciclete Sandamn Hoggar Ti, construite cu un cadru elegant din titan. La această bicicletă vei remarca imediat anvelopele cu o grosime neobișnuit de mare de 3.8″, modelul Surly Larry. Producătorul declară că lățimea anvelopelor și rezistența deosebită la șocuri a roților sunt esențiale pentru deplasările prin deșert.

Furca este de asemenea ceva ce nu vezi în fiecare zi: brațele se întrepătrund invers față de furcile clasice („upside down”) și oferă o cursă de 90 mm. Brațele sunt groase (44 mm) greutatea acesteia fiind suprinzător de mică, de doar 1.9 kg.

Cu toate aceste dotări și multe altele pe care te invităm să le descoperi pe sandmanbikes.com, bicicleta costă 3.950 de euro. Dar este întotdeauna gata să te ajute să traversezi în siguranță orice traseu prin deșert pe care ți-l propui.

Mai jos, prima parte a documentarului:

via Sandman Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + 19 =