Acum citesti
Cursiera Volagi cu frane pe disc

Volagi Venga El este lansata sub sloganul „braking all the rules”. Braking si nu breaking, deoarece producatorul face referire la dotarea acestei biciclete de sosea cu frane pe disc. Cu toate bicicleta cantareste sub 8 kg, aceasta valoare redusa se datoreaza in mare parte cadrului realizat din carbon si a celorlalte componente utilizate.


Forma cadrului ne aminteste de modelele Corratec si poarta denumirea de LongBow Flex, o constructie menita sa absoarba socurile si vibratiile de pe sosea, facand din Venga EL o bicicleta rapida dar in acelasi timp confortabila. Rotile E7 Ignite EL cantaresc doar 1.56 kg iar angrenajul provine de la FSA, modelul SL-K Compact BB30. Bratele angrenajului cantaresc doar 640 de grame.


Toate cablurile sunt trase prin interiorul cadrului pentru a contribui la forma aerodinamica a bicicletei dar pentru a-i acorda si o nota de eleganta. Furca, Voltagi Aero, este de asemenea realizata din carbon. Restul de componente provin de la Shimano, mai precis din gama Ultegra. Franele pe disc care se afla in doatrea lui Volagi Venga EL sunt un set de Avid BB7 mecanice, care lucreaza impreuna cu discuri de la Ashima, recunoscute ca fiind printre cele mai usoare din lume. Discul de fata masoara 160 de mm in diametru, iar cel de spate 140 de mm.


Costul este insa pe masura specificatiilor. Pregateste-te cu aproximativ 3.300 de euro daca doresti sa intri in posesia acesteia.


Detalii complete despre Volagi Venga El cat si fotografii pe volagi.com.


via | Volagi


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =