Acum citesti
Scapin Hysak Naked 2012

Modelul Hysak a fost introdus pentru prima dată în 2010, dar pentru acest an a trecut printr-o îmbunătățire substanțială. Performanța superioară, clasa și calitatea sunt trăsăturile de bază ale acestei cursiere care este disponibilă în 5 culori, inclusiv una specifică Scapin, negru ton sur ton.

Cadrul este fabricat din carbon 1K folosind metoda monococă, însă beneficiază și de tehnologia Fluid Mould dezvoltată de Scapin. Bottom bracket-ul este proiectat pentru sistemul Press Fit și cablurile frânelor și schimbătoarelor trec prin interiorul cadrului, acest parcurs asigurând faptul că vor funcționa eficient și nu vor fi obstrucționate.

Un alt lucru care iese în evidență sunt urechile cadrului, făcute tot din carbon. Totuși, pentru a evita uzura prematură și pentru protecție, acestea sunt placate pe părțile laterale cu D-Double, un aliaj ușor.

Originală și funcțională, noua tijă de șa integrată în cadru este un exemplu bun de design reușit și îndemânare a constructorului. Pe tijă poți regăsi un S, inițiala mărcii Scapin, gravată cu măiestrie în aluminiu mulțumită tehnologiei CNC. Bicicleta este disponibilă în mărimile S, M, L și XL.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 3 =