Acum citesti
Eleganță și funcționalitate pe șosea: Ratio Astrum

Proiectul Astrum reprezintă tentativa celor de la Ratio de a împăca niște trăsături funcționale cu un design simplu, dar care să îți ofere o senzație aparte de fiecare dată când mergi cu respectiva bicicletă.

Astrum este un set, cadru și furcă, creat pentru cei cărora le plac bicicletele de șosea, dar care nu se rezumă doar la curse. În vizorul acestei biciclete sunt iubitorii ciclismului care savurează fiecare ieșire și care așteaptă ce este mai bun de la bicicleta lor. Altfel spus, Astrum dorește să îmbine designul cu funcționalitatea.

Atât cadrul, cât și furca sunt fabricate folosind metoda monococă, utilizând două tipuri de carbon, pe cal unidirecțional și pe cel high modulus 3K. Finisajele sunt făcute dintr-un strat cu aspect de marmură care se asortează cu restul de mici componente care se montează pe cadru. Monococa asigură o durabilitate mai mare prin insăși structura sa, dar și prin consistența fibrelor de carbon folosite.

Din punct de vedere al designului, cadrul prezintă o formă a țevilor ușor rotunjită care îi oferă un impact estetic important și reduc vibrațiile cauzate de denivelări ale drumului. Top tube-ul și down tube-ul sunt ușor curbe pentru a absorbi mai eficient șocurile. Cadrul este compatibil cu bottom bracket-ul BB30, iar urechile cadrului sunt fabricate din aluminiu și sunt direct integrate în cadru. De asemenea, poți opta între o tijă de șa convențională și una integrată în cadru.

Cadrul cântărește 1020 de grame și furca 370 de grame.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + two =