Acum citesti
Culprit Croz Blade, cadru aerodinamic și frâne pe disc

În ceea ce privește cursierele aero, a mai apărut un model care să te pună pe gânduri înainte de a te hotărî pe care să îl cumperi. Este vorba despre Croz Blade, a celor de la Culprit, o marcă nou apărută, mai ales dacă ne luăm după pagina de internet a firmei care este încă în construcție.

Cadrul Croz Blade, susțin cei de la Culprit, are caracteristicile aerodinamice mai eficiente decât modelul de referință în acest domeniu, Specialized Venge. Indiferent dacă este așa sau nu, plusul pe care îl prezintă este marginal, motiv pentru care ne putem concentra pe alte puncte forte ale bicicletei. De exemplu, cadrul este proiectat să poată găzdui frâne convenționale de cursieră ori de disc, fie ele hidraulice ori mecanice. În oricare dintre cele 3 variante, aerodinamica rămâne nevătămată, precum și aspectul.

Croz Blade, complet echipată cu SRAM Red, roți cu jante de carbon de 58mm și frâne pe disc hidraulice TRP, va cântări 7,4 kilograme, însă există motive să credem că greutatea va coborî după ce modelul va intra în producția de serie și va beneficia de câteva retușuri. Pentru cei care țin la aspectul vizual, va fi posibil a alege între 30 de variante de scheme de culoare, de la carbon brut la fuxia. Prețul va fi anunțat în momentul în care bicicleta va fi lansată oficial, adică în jurul finelui lui septembrie.

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + fifteen =