Acum citesti
S2, principala noutate Cervelo în 2014

A venit timpul înnoirii și în tabăra celor de la Cervelo și cum cu modelele de top totul e unde trebuie să fie, gama de mijloc a beneficiat de cea mai mare atenție pentru 2014, cursiera S2 fiind actualizată.

cervelo_s2

Cervelo susține că S2 s-a numărat printre primele modele aero cu adevărat eficiente din acest punct de vedere, dar chiar și așa a mai găsit aspecte de îmbunătățit privind reducerea rezistenței opuse de aer. Cum era de așteptat, s-a mai umblat și în privința rigidității, însă chiar producătorul recunoaște că noul S2 nu redefinește normele, ci este mai degrabă îndreptată spre cei care savurează o tură în șa duminica sau prin împrejurimile casei. Cu alte cuvinte, S2 reprezintă modelul care deschide gama de cursiere Cervelo și spun asta pentru că a-l numi entry-level sau cel mai puțin performant model ar însemna o oarecare inexactitate și nedreptate privindu-l.

Dintre trăsăturile sale amintim head tube-ul cu formă optimizată pentru o rigiditate crescută și manevrabilitate de invidiat, cablajul interior și sistemul BBright, care permite montarea unui rulment pedalier supradimensionat de 30mm. De asemenea, accentul a căzut pe confort, la care contribuie în special țevile seat stay-ului.

S2 poate fi achiziționat atât doar ca un frameset, care include cadru, furcă, cuvete și tijă de șa, pentru 2000$, cât și ca bicicletă completă, echipată cu setul Shimano 105 și componente FSA și 3T, pentru 2800$.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 4 =