Acum citesti
TRUVATIV lansează noile ghidoane și pipe Atmos plus manșoanele Descendant

TRUVATIV, parte din grupul Sram, a lansat o serie proaspătă de ghidoane, pipe și manșoane pentru mtb, clasificate a fi potrivite pentru mtb cross country și trail. Seria de ghidoane Atmos este noua ofertă premium a sub-brandului Sram.

Ghidoanele și pipele Truvativ ATMOS

Truvativ ATMOS Carbon Flat Bar este o aducere la zi modernă a ghidonului de cross country, având acum o lățime de 760 mm cu un backsweep de 9 grade. Ghidonul poate fi tăiat și îngustat după preferințe, cu până la 4 cm din fiecare capăt. Este cel mai ușor ghidon din seria ATMOS, cu o greutate de 190 g, netăiat. Prețul anunțat este de 176 euro.

Truvativ ATMOS 7K Flat Bar este o variație a modelului de mai sus, având aceeași lățime, dar greutate mai mare, diferența principală fiind faptul că este fabricat din aluminiu 7050. Cu o lățime de 760 mm, acest ghidon poate fi tăiat doar cu câte 3 cm pe fiecare parte. Curbura spate este de tot 9 grade. Faptul că ghidonul este din aluminiu, mărește greutatea la 250 grame, însă scade prețul la doar 72 euro.

Truvativ ATMOS 7K Riser Bar este un ghidon din aluminiu, cu lățime de 760 mm și backsweep de 9 grade, putând fi scurtat la 700 mm dacă se dorește. Ghidonul este disponibil în două variante de rise: de 10 și 20 mm. Fiind fabricat din rezistentul aliaj de aluminiu 7050, ghidonul are o greutate de 250 grame netăiat. Prețul anunțat este de 72 euro. Toate ghidoanele au diametrul de 31,8 mm în zona de prindere în pipă.

Tot din seria ATMOS face parte și noua pipă 7K, cu prindere pentru ghidoane cu diametru de 31,8 mm. Proiectată să ofere performanță pe bicicletele de XC și trail, noua pipă este disponibilă în 9 variante de lungime: 40, 50, 60, 70, 80 și 90 mm. Cu un rise/drop de 6 grade, pipa poate fi instalată în sus sau jos, în funcție de preferințele tale. Fixarea ghidonului în pipă și a pipei pe gâtul furcii se face cu ajutorul unei chei T25. Foarte util este că pipa dispune de suport integrat pentru GoPro sau lumini. Prețul anunțat este de 78 euro.

Manșoanele Truvativ Descendant

Sram spune că a lansat noile manșoane Truvativ Descendant pentru a se potrivi celor care caută performanță maximă, aderență și încredere maximă în cockpit-ul lor. Manșoanele dispun de suprafață maximă de contact cu mâna, întrucât fixarea pe ghidon se face cu ajutorul unui singur inel. Aderența este asigurată de materialul moale și foarte plăcut la atingere. Culorile disponibile sunt negru, gri, maro, roșu, marmură gri-negru și marmură roșu-negru, prețul anunțat fiind de 32 euro pentru pereche.

În România, produsele SRAM / Truvativ sunt disponibile prin importatorul oficial DHS Bikeparts.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + three =