Acum citesti
Aripa de biciclete pliabilă și ușoară

Cei de la WIT Industries, niște olandezi care întăresc ideea istețimii acestor oameni, au prezentat o aripă pentru biciclete care este ușoară și se pliază. Așadar, putem afirma acum că protecția împotriva noroiului o ai în buzunar. Sau poate în geantă, cine știe?

Ideea de bază este că aripa Fendor-Bendor 3 se poate plia, astfel fiind ușor de transportat când nu ai nevoie de aceasta, și se poate desface și readuce la dimensiunile inițiale la fel de ușor, pentru momentele mai puțin norocoase când intemperiile te-au prins pedalând. Accesoriul se potrivește doar bicicletelor de șosea, de ciclocros sau celor singlespeed/fixed gear din pricina modului de prindere. Odată desfăcută, aripa se trece prin seat stay, exact în zona de deasupra frânei și se prinde de seat tube cu ajutorul unei benzi de velcro. Tocmai din cauză că zona de deasupra frânei trebuie să fie îngustă pentru a bloca aripa face ca Fendor-Bendor 3 să fie dedicată doar acelor tipuri de biciclete.

Prețul este de 14.95 euro, polipropilena din care este confecționată aripa este 100% reciclată și reciclabilă și site-ul producătorului este locul de unde o poți comanda.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 2 =