Acum citesti
Biciclete Maserati de la Milani


Pentru a urma trendul producatorilor auto, de a avea in gama de „accesorii” si biciclete, cele doua branduri notorii Maserati si Milani s-au unit pentru a crea o serie limitata de biciclete, lansata sub sloganul „in the pursuit of perfection”.


Milani isi aduce defapt o contributie majora in realizarea acestor modele high tech, construite cu un cadru din carbon 3K. Toate componentele au fost alese cu o atentie deosebita la detaliu, acestea provenind doar de la producatori consacrati. In gama intalnim doua modele : Veloce, care este o cursiera si Turismo, o bicicleta dedicata mediului urban.



Cei de la Milani sustina ca modelul Veloce este inspirat din Maserati Gran Turismo iar culoarea este imprumutata de la acest automobil pentru a crea o punte intre cele doua industrii. De la lansare si pina in prezent, Veloce a castigat premiul pentru cea mai buna bicicleta de sosea 2010. Aceasta este echipata cu o gama de componente Campagnolo Record 10V.



Maserati Turismo a fost gandit pentru pedalatul in oras, insa poate fi folosita si pentru plimbari foarte lungi pe sosea, fiind o bicicleta deosebit de comoda. Pretul pentru acest model porneste de la aproximativ 3.500 de euro, pe cand cel al modelului Veloce poate ajunge chiar si la 7.400 de euro.


via | Milani


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + 1 =