Acum citesti
Vittoria Diamante Pro Radiale

Vittoria își reînnoiește modelul Diamante, o anvelopă din nylon de high-end, prin Diamante Pro Radiale. Aceasta din urmă beneficiază de o dispunere radială a fibrei de nylon de 85 de grade, lucru ce face ca Diamante Pro Radiale să fie cea mai flexbilă anvelopă din categoria sa. Flexibilitatea sporită asigură, la rândul ei, aderență mai mare, confort ridicat și facilitează atingerea unor viteze mai mari.

Secretul din spatele Pro Radiale este unghiul format dintre dispunerea fibrelor și direcția de rulare. În timp ce în cazul majorității anveloper de nylon acesta este curpins între 30 și 60 de grade, în situația noului produs Vittoria acesta este de 85 de grade, ceea ce reduce foarte mult rezistența la înaintare, dar îmbunatățește absorbția vibrațiilor (foto).

Diamante Pro Radiale este disponibil în două dimensiuni, cea aerodinamică (22 mm) și cea de confort (24 mm). Greutatea în cazul primeia este de 195 de grame/ bucată, iar în cazul celei de-a doua de 210 grame/bucată. Prețul recomandat de vânzare este de 39.50 de euro.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + nineteen =