Acum citesti
Bicicletă pliabilă „de buzunar” de la Dahon

Cât de mică poate fi o bicicletă pliabilă? Dahon lansează un model supermini, cu roți de 16 inch și transmisie single speed pentru persoanele care parcurg zilnic distanțe mici. Nu a fost concepută pentru distanțele mai lungi, dat fiind faptul că rapoartele lipsesc iar viteza de deplasare nu poate fi prea mare.

Greutatea bicicletei este de doar 8.6 kg, această valoare relevând faptul că poate fi foarte ușor cărată de către oricine, chiar și de către copii. Dahon Jifo 16 va fi disponibilă în sezonul 2013, la un preț de doar 899$.

Film de prezentare:

via Dahon

Vezi Comentarii (4)
  • 900 $ pentru brelocul ala ? sunt curios cine cumpara astfel de biciclete…cand cu 900$ iti poti cumpara o bicicleta destul de buna care sa iti ofere o gama mult mai larga de distractii si intrebuintari .

  • Cum cine? De exemplu cei care fac naveta prin oras. In München costa 5€ pe zi sa iei o bicicleta cu roti mai mari de 20″ cu tine prin metrou. Ca sa nu mai zic ca in autobuz nici nu se pune problema sa incerci sa intri cu bicicleta. una din asta pliabila e perfecta ca sa mergi un km sau doi de la metrou pana la munca. Bun, poate nu asa de minuscula ca asta, dar vezi destule prin oras cu roti de 20″. In plus, multa lume nu are loc unde sa puna o bicicleta mare si nici nu sunt asa sportivi ca noi astialalti 😉

  • Tom motane, suntem unii care de la metrou pana la servici si de acasa pana la metrou avem de parcurs pe jos distante de 10, 17 minute in tempo sustinut, neexistand mijloace de tansport in comun. Deci, o distanta de 17 min. o parcurg cu o asemenea „neseriozitate” in aprroape 5 minute, lejer. Sunt si destule situatii in care ma sui cu ea in autobuz, tramvai, metrou, maxi-taxi, o iau in hipermarket, in cos, nu am nelinisti ca mi-o fura cineva din parcare. Basca faptul ca nu-mi ocupa spatiu in casa…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × three =