Acum citesti
Aderență și performanță sporită pentru anvelopele Vittoria 2013

Italienii de la Vittoria au surprins piața când au decis să participe doar la ziua deschisă publicului a Eurobike 2012, Demo Day, în cadrul căreia clienții finali pot testa diferite produse. Totuși, compania ridică vălul de mister asupra produselor cu care va veni în Germania. Este vorba despre un nou material pentru zona de rulare a anvelopelor proprii, ISOGrip, și despre un nou model pentru cursiere, Corsa SR (foto jos), care va fi disponibil atât sub formă de baieu, cât și ca anvelopă convențională.

Motivul oficial pentru care Vittoria va fi prezentă doar o zi la cea mai mare expoziție de biciclete din lume este că orientarea companiei s-a schimbat, aceasta luând parte la evenimentele unde poate avea contact direct cu consumatorul final. Cum Eurobike Demo Day este singura zi a expo-ului nemțesc care se înscrie în noua politică a firmei din Bergamo, italienii vor fi acolo ca să permită publicului larg să le testeze noile produse, amintite mai sus, cărora le vom face și noi o scurtă descriere în rândurile următoare.

ISOGrip este noul compus care va constitui zona de rulare a anvelopelor din bumbac a celor de la Vittoria. După circa doi ani de cercetare și dezvoltare, italienii au anunțat că noul compus este gata să înzestreze anvelopele și baieurile lor de top, de la Corsa CX la Pave CG. Proprietatea cea mai importantă a ISOGrip este că oferă aceeași aderență indiferent de condiții, umede sau uscate. În orice caz, dacă vei fi la Eurobike în data de 28 august, vei putea să testezi chiar tu dacă acest lucru este chiar așa.

Cealaltă noutate Vittoria este modelul Corsa SR, în principal destinat sportivilor profesioniști și amatorilor avansați. Acesta va fi disponibil atât ca baieu, cât și ca anvelopă. Talonul va fi din bumbac, iar cauciucul ce va face contact cu asfaltul va avea 320 TPI. Nu există încă informații despre greutatea ori costul acestui model, dar oficialii Vittoria susțin că va fi cel mai bun produs al lor de până acum.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 15 =