Acum citesti
Vittoria inovează cu două noi tehnologii

Pe lângă un nou model introdus, Vittoria plusează în ceea ce privește materialele din care sunt produse restul elementelor din gama pentru 2013 și ne prezintă IsoGrip și Corespun.

În materie de anvelope de biciclete, bumbacul este o materie primă de cel mai înalt nivel, care indică o calitate superioară. Nici în ziua de azi, lucrurile nu s-au schimbat, o carcasă din bumbac fiind apreciată de către rutierii profesioniști. Vittoria este la curent cu acest lucru și produce Corespun, un material ce are la bază bumbacul, dar este împletit și cu alte materiale pentru a-i spori calitățile. Corespun permite realizarea unei țesături dese pentru o carcasă mai moale și mai flexibilă ce la rândul ei potențează aderența prin faptul că intră în contact cu suprafața de rulare pe o zonă mai mare. De asemenea, și confortul este îmbunătățit căci microfibrele absorb mai bine micro-șocurile. Performanța anvelopelor fabricate din Corespun este indicată și de TPI, adică numărul de fibre/inchi, care indică valoarea de 320. Modelele care beneficiază de tehnologia Corespun sunt: Corsa (CX/SC/SR/SL); Open Corsa (CX/SC/SR/SL); Pave’ CG: Open Pave’ CG, Crono CS; Triathlon; Open Triathlon; Pista EVO CS/CL; Cross EVO XG/XN/XM.

O altă inovație a celor de la Vittoria este IsoGrip. Acest material este destinat tuturor condițiilor existente, de la umezeală la uscat, și performează mai mult decât onorabil în toate dintre acestea. IsoGrip este folosit pe partea anvelopei care intră în contact cu solul și tocmai de aceea prezintă o mai bună rezistență la zgârieturi, o aderența sporită în condiții umede, dar și uscate, fără a adăuga rezistență la înaintare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 5 =