Acum citesti
RadioShack-Nissan-Trek va rula pe Schwalbe

Echipa rezultată din fuziunea RadioShack cu Leopard Trek a început anul 2012 cu dreptul. După prima mare competiție din sezon, Santos Tour Down Under, formația RadioShack-Nissan-Trek se află pe primul loc în clasamentul mondial pe echipe. Cu această ocazie a anuțat și un nou parteneriat pentru acest an, cel cu Schwalbe, companie care le va furniza anvelope.

Cel mai performant model de anvelopă pentru cursiere este baieul Ultremo HT, cel cu care vor fi dotate bicicletele echipei. Așadar, rutieri ca Andy Schleck, Fabian Cancellara sau Jens Voigt se vor baza pe Ultremo HT și îi vor testa limitele în condiții de uzură maximă.

Schwalbe Ultremo HT este rodul colaborării dintre departamentul de cercetare al firmei germane și rutierii de top. Cel mai recent test al acestor baieuri a fost acum câteva săptămâni, în Palma de Mallorca, atunci când Christian Lademan, directorul departamentului mai sus amintit a făcut o vizită echipei aflate în cantonament acolo pentru ultimele retușuri ale modelului. Acesta se remarcă prin aderența, rezistență scăzută la rulare și protecție sporită împotriva penelor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + fifteen =