Acum citesti
YT Noton: noua bicicletă ușoară pentru Freeride

Versiunea 2012 a full suspension-ului Noton vine cu o serie de îmbunătățiri, ce contribuie substanțial la greutatea scăzută a bicicletei.

YT Industries Noton cântărește 14.9 kg, în condițiile în care poate fi exploatată pe trasee dificile de Freeride, Enduro sau chiar în Bikepark-uri. Iar dacă stai să te gândești că este echipată chiar și cu un angrenaj Truvativ Hammerschmidt AM, atunci este posibil ca prețul de 2.100 de euro al bicicletei să nu ți se mai pară atât de mare. De ce? Pentru că nicio altă bicicletă din această clasă nu beneficiază de o astfel de echipare.

Trecând mai departe la sistemul de amortizare, întâlnim pe bicicletă o furcă Rock Shox Lyrik RC Solo-Air cu o cursă mai mult decât generoasă de 170 de mm, iar pe spate, un amortizor Marzocchi Roco Air TST R ce trebuie să susțină cursa de 170 de mm a basculei.  Transmisia este compusă, alături de angrenajul Truvativ Hammerschimdt, din componente Sram X9.

Iar pentru că pe o astfel de bicicletă frânele sunt poate printre cele mai importante componente (în special pentru cei care chiar le folosesc la coborâri), YT Industries a instalat un set de frâne Avid Elixir R cu discuri de 203 mm.

Alte informații pe yt-industries.com.

via YT

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − eleven =