Acum citesti
YT Industries Wicked 160: desfășurare de forță

Vă rog aduceți YT Industries în România! Wicked 160 este de departe unul dintre cele mai reușite modele ale celor de la YT Industries. Aspectul de nota 10 te va face să te îndrăgostești imediat de această bicicletă, iar configurația high end nu va face altceva decât să-ți mângâie simțurile și trăirile atunci când vei pedala pe traseele extreme.

O bicicletă extrem de capabilă și versatilă, așa cum o prezintă cei de la YT Industries. Iar noi îi credem pe cuvânt: furcă BOS Deville TRG, cursă de 160 de mm, sistem de transmisie Sram X0 și frâne din aceeași gamă cu discuri de 200 de mm pentru roata din față și cea din spate, sunt doar câteva dintre detaliile care evidențiază caracterul sportiv al lui Wicked.

Cu un set de roți Mavic Crossmax SX pe care se regăsesc instalate anvelopele Maxxis Ardent 26×2.4, vei putea aborda cu siguranță trasee de coborâre dintre cele mai dificile. Greutatea este la fel de wicked pe cât este întreaga bicicletă: doar 13.2 kg.

Toată această mașinărie capabilă de satisfacerea completă a nevoii de distracție și de adrenalină are prețul său: pregătește 3.000 de euro pentru următoarea ta bicicletă!

Detalii pe yt-industries.com.

via YT Industries

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + 7 =