Acum citesti
Vești bune pentru bicicliștii din Sfântu Gheorghe

Reședința județului Covasna a făcut un pas înainte în ceea ce privește condițiile pe care le oferă celor care folosesc bicicleta în oraș. Ei au acum la dispoziție mai multe rasteluri pentru biciclete montate în diferite zone ale urbei de către membrii Asociației Comunitare Covasna. 8 rasteluri a câte 8 locuri oferă posibilitatea celor aflați cu treabă prin oraș să își lege vehiculele în siguranță.

Totodată, organizațiile non-profit au început o campanie de lobby pe lângă firmele importante din oraș să ofere biciclete angajaților lor pe care să le folosească pentru naveta zilnică la locul de muncă. În paralel, a apărut și o inițiativă de de înmatriculare a bicicletelor. Se are în vederea crearea unui carnet de înmatriculare în care sunt înscrise datele tehnice ale bicicletei și elemente de identificare ale acesteia. Furtul acestora nu este ceva ieșit din comun în Sfântu Gheorghe, așa că rămâne de văzut de cât succes se va bucura proiectul.

Vezi Comentarii (2)
  • Nu vad care parte ofera incredere si siguranta… in ziua de azi trebuie sa fi curajos sau dus cu pluta sa lasi o bicicleta ne supravegheata si legata doar cu un lant sau lacat care se taie in fix 3 secunde. Initiativa este de apreciat dar o lasi pe raspunderea ta si sansele sa ramai fara sunt destul de mari, mai ales daca este vorba de o bicicleta mai scumpa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − 1 =