Acum citesti
Bicicliștii inaugurează Autostrada A3

În așteptarea informațiilor oficiale legate de acest eveniment, îți putem pune la dispoziție câteva rânduri despre “Kilometrul verde”.

Peste aproximativ o lună ar urma să aibă loc evenimentul ce va inaugura viitoare autostradă București-Ploiești. Și nu oricum, ci de către bicicliști! Fiind prima inaugurare de acest fel a unei căi rutiere din România, vor fi prezenți reprezentanți ai presei, ai autorităților dar și cetățeni, fie ei șoferi, bicicliști sau pietoni.

De notat ar fi faptul că este prima dată când se va întâmpla un eveniment biciclistic de o asemenea amploare în România. Mai multe detalii despre acest proiect vor apărea pe site-ul Comunității Bicicliștilor Bucureșteni.

Vezi Comentarii (3)
  • Sa ne mai amintiti de acest eveniment pentru ca vad ca la CBB pe site nu este pomenit nimic despre acest eveniment nici macar in calendarul cu evenimente. Macar voi sunteti foarte prompti in transmiterea noutatilor mai ales pe facebook. Multumim!

  • @Sepi Ionut: cu siguranta cand vor exista informatii oficiale si exacte cu privire la eveniment, vor fi publicate atat pe site-ul CBB cat si pe BikeEvents.ro si, cu siguranta vor aparea informatii noi si aici pe FreeRider

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 7 =