Acum citesti
Tern susține cursa de pliabile IG London Nocturne

Compania producătoare de biciclete pliabile Tern a confirmat, ieri, că va deveni noul sponsor al întrecerii IG London Nocturne ce se va desfășura în data de 9 iunie.

Cursa rezervată bicicletelor pliabile face parte dintr-un eveniment mai amplu care include și o competiție de șosea pentru profesioniști. Revenind la bătălia navetiștilor care merg pe biciclete care se pliază și în acest caz o ținută de oraș este necesară pentru a putea participa. Cu cât mai elegantă, cu atât va fi mai apreciată de public.

Navetiștii londonezi, și nu numai, îmbrăcați la 4 ace se duelează în această cursă din 2007. Nu doar condiția fizică contează, ci și îndemânarea pentru că la linia de start se află ei, concurenții, în timp ce “aparatele” lor îi așteaptă împachetate la câțiva metri în față. De cum se aude focul de armă care semnalizează începerea întrecerii, respectabilii britanici care nici nu au apucat să își termine ceaiul dau năvală înspre biciclete și o rup la pedalat în căutarea gloriei. Mă rog, nu chiar a gloriei, dar pot câștiga o bicicletă Tern.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + 5 =