Acum citesti
Tern va lansa noi modele la Eurobike

Compania axată pe biciclete urbane Tern va profita de participarea la cea mai mare expoziție de biciclete și va prezenta publicului 4 noi modele de biciclete croite pentru oraș.

Este vorba despre Eclipse X20, Castro D8, Swoop Duo și Swoop D7i. Conducerea companiei a apreciat feedback-ul din piață ca fiind bun, clienții arătând un interes sporit pentru bicicletele acestei firme. Joshua Hon, vicepreședintele Tern, a luat o decizie îndrăzneață, dar pragmatică privind gama de produse pe care a păstrat-o la un număr restrâns de modele și la care se adaugă modele noi anual, în loc să se îmbunătățească modelele existente an de an. Acest fapt, declară tot Hon, duce la economii substanțiale de timp, mai ales în ceea ce privește distribuția ori training-ul dealerilor și, de ce nu, simplifică alegerile clienților.

Cele 4 modele noi pentru 2013 sunt orientate fiecare spre alte genuri de bicicliști, de la sportiva Eclipse X20 echipată cu piese de cursieră și care se poate plia în 5 secunde, până la Swoop Duo destinată celor mai comozi.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − fourteen =