Acum citesti
Tern atinge cifre impresionante după un an de existență

Acum un an de zile, compania Tern se lansa prin intermediul unei conferințe de presă la Taipei, în Taiwan. Astăzi, compania specializată în transport urban numără 44 de distribuitori în tot atâtea țări de pe întregul glob. Până la finalul anului în curs, Tern estimează că producția sa va atinge cifra de 100.000 de biciclete.

Este puțin spus dacă am zice că am avut un an aglomerat, declară Joshua Hon, vicepreședintele Tern. Începând cu iunie anul trecut am lansat o nouă marcă, am dezvoltat 22 de noi modele de biciclete, precum și accesoriile aferente și am fondat și aprovizionat centre de service în Statele Unite ale Americii, Germania și Taiwan, ca să nu mai menționez rețeaua de 44 de distribuitori la nivel mondial. A fost o provocare pe măsură, dar echipa noastră este foarte pasionată și feedback-ul din piață a fost încurajator. Însă cel mai important este că oamenii care ne-au încercat bicicletele au fost mulțumiți de acestea.

Deși are doar un an vechime, Tern a cucerit câteva premii de design, dintre amintim Eurobike Award 2011 pentru Eclipse S11i, Taipei Cycle Design & Innovation Award 2012 pentru Verge X10 și Red Dot Award 2012 pentru Verge Duo. În total, Tern oferă 5 platforme de biciclete care cuprind 22 de modele în total, cu diametre diferite de roți și cu diverse accesorii precum portbagaje sau genți.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − two =