Acum citesti
Noile biciclete Tern pentru 2016 au fost prezentate la Eurobike

Nu doar bicicletele de munte cunosc o evoluție, ci și bicicletele pliabile. Dacă principiul rămâne același, se inventează noi modalități de pliere, acestea devin mai ușoare și mai utile. După ce săptămâna aceasta am prezentat noua bicicletă Node, o pliabilă cargo, urmează și restul din gamă.

tern-2016-2
Tern P8, un exemplu din seria bicicletelor cargo.

Cea mai rapidă pliabilă de la Tern cu siguranță nu este modelul electric, ci modelul X22. Cu roți de 26 de inch și anvelope slick, poți fii sigur că această pliabilă va zburda dintr-un colț în altul al orașului. Dacă mai punem în calcul și greutatea mică, obținem rețeta ideală pentru o bicicletă care poate fi ușor stocată, dar care te susține din plin atunci când te grăbești. Producătorul declară că datorită sistemului de pliere Physis 3D, bicicleta reușește să fie în același timp și foarte rigidă. Iar acum, echiparea: sistem de transmisie Shimano Ultegra cu frâne pe disc Shimano SLX, furcă hidroformată, componente Syntace, toate pentru un preț recomandat de 2.599 de euro.

tern-2016-1Verge S8i este de asemenea o bicicletă care se bate în segmentul high-end. Are o curea de transmisie Gates, renunțând astfel la lanț, un butuc Shimano Alfine cu 8 viteze integrate și un set de frâne hidraulice pe disc, Shimano Deore. De menționat este și ampatamentul foarte lung care-i oferă o stabilitate excelentă, așa cum ne explică producătorul. Obții deci o bicicletă practică, rapidă și care nu necesită prea multă întreținere, pentru un preț de 1.999 euro.

2016-Verge-S8i-lifestyle-01Importator Tern în România: Performance Training.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 10 =