Acum citesti
Tern introduce noile biciclete cu platformă joasă

Cu ocazia expoziției Eurobike din acest an, Tern va prezenta Swoop, o serie de biciclete complet nouă, care se remarcă prin cadrul cu platforma joasă ce permite urcarea pe bicicletă și coborârea de pe aceasta cu un minim de efort.

Constructorul a mizat aproape în totalitate pe acest aspect, faptul că este ușor să te dai jos sau să te urci pe bicicletă fiind un factor important când vorbim despre biciclete de oraș a căror valență practică trebuie să fie semnificativă. Practic, bicicletele Swoop pot fi folosite de orice persoană, de orice vârstă, necesitând un minim de îndemânare pentru a merge cu acestea.

Top tube-ul bicicletelor Swoop are o distanță față de sol de doar 28 de centimetri, dar și alte trăsături care vin în completarea acestei caracteristici: centru de greutate situat jos, poziție dreaptă care elimină necesitatea aplecării în față și durerile de spate implicite, dinam și far integrate în bicicletă, portbagaj amplasat în față și mențiunea că timpul de pliere a modelelor Swoop este de 10 secunde.

Swoop va fi disponibilă în două variante, Duo și D7i. Prima este un model simplu cu butuc SRAM Automatix care schimbă vitezele automat în funcție de cadența cu care pedalezi și al cărui preț este situat între 770 și 780 de euro. Cealaltă este similară, dar beneficiază de un butuc de spate Shimano Nexus 7, lucru care îi duce prețul între 900 și 1.000 de euro. Ambele modele vor fi disponibile din prima jumătate a anului 2013.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 12 =