Acum citesti
Shimano XT pentru Trekking


Shimano face un nou pas și lansează în premieră gama Shimano XT, dedicată iubitorilor de Trekking. Dacă până în prezent erai familiarizat cu Shimano LX, de acum înainte vei avea la dispoziție un produs ce reprezintă high-end-ul gamei.


Argintiu:



Va conține o transmisie cu 10 pinioane, frâne pe disc, frâne V-Brake sau butuci cu dinam integrat. Brațele angrenajului vor fi de tip Hollowtech II iar schimbătorul de pinioane vor fi dezvoltate cu o construcție double servo pentru a fi mai ușor de ajustat dar și pentru a face față condițiilor vitrege ale vremii. Poți opta pentru o casetă de pinioane în formatul 11-32 sau 11-34.


Negru:



Frânele V-Brake Deore XT vor beneficia de tehnologia Servo Wave și vor putea fi acționate prin intermediul unor manete a căror pârghie este gândită pentru trei degete. Pentru frânele pe disc, vei avea la dispoziție două rotoare: unul de 160 mm și altul de 180 mm.


Noul butuc cu dinam inclus DH-T785 generează o putere de 3 W și va cântări doar 483 de grame! Nu în ultimul rând, în noua linie de componente Shimano XT Trekking sunt incluse și un set de pedale SPD T780 a căror greutate nu va depăși 395 de grame.


via Shimano


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 5 =