Acum citesti
Ibis Mojo SL-R 2012


Ibis este sinonim cu calitatea și tehnologia de ultimă oră. Producătorul reușește astfel ca la fiecare lansare de bicicletă nouă să facă valuri. Iar trucul îi reușește și de această dată cu modelul SL-R, o bicicletă de All Mountain cu o cursă de 140 de mm, atât pentru partea anterioară cât și pentru cea posterioară. Iar dacă fanii sunt atât de extaziați înseamnă că au motive seriose.



Noul Mojo SL-R împrumută tehnologia pentru suspensia spate de la modelul HD, cu mențiunea că la noul model, cursa nu va putea fi ajustată, ci este fixă. De încasarea șocurilor se va ocupa un amortizor FOX. Noutatea este echiparea cu un RP23 cu Kashima Coat, ce va oferi performanțe superioare și rafinament crescut la amortizare.


Cu o greutatea a cadrului de doar 2.2 kg, inclusiv amortizorul, Mojo SL-R se bate de la egal la egal cu multe cadre hardtail de aluminiu din piață! Secretul acestei greutăți scăzute este utilizarea carbonului, atât pentru basculă cât și pentru triunghiul frontal al cadrului.


Noua bicicletă va fi plasată în gamă între Mojo SL și Mojo HD, bucurându-se de aceeași rigiditate crescută a cadrului, dar fiind mai ușoară decât ambele modele. Poți achiziționa cadrul pentru 1.700 de euro sau întreaga bicicletă cu echipare XTR pentru 5.100 de euro.


Informații suplimentare pe ibiscycles.com.


via IBIS


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 5 =