Acum citesti
Noul Norco Sight 2012


Norco este un producător de biciclete premium ce-și are rădăcinile în Canada. Pentru 2012, acesta lansează un nou model dedicat probelor de All Mountain, denumit Sight, un full suspension ce oferă o cursă de amortizare de 140 de mm, atât pentru partea anterioară cât și pentru cea posterioară.

Deși poartă eticheta unui All Mountain, cei de la Norco se laudă cu faptul că au reușit să conceapă o bicicletă care poate fi utilizată la fel de bine pentru Cross Country, Maraton sau Freeride lejer. Pe scurt, au dat naștere unui all rounder perfect.


Gâtul cadrului este conic și crește rigiditatea cadrului în partea frontală. Urechile cadrului sunt integrate, iar sistemul Syntace X12 cu ax de 12 mm îi va spori calitățile de cățărător pe munte. Urechea cadrului este de asemenea integrată și are dimensiuni compacte. De apreciat este și prinderea frânei pe disc, de tip direct mount.


Țevile hidroformate ale cadrului îi vor asigura atât un aspect atrăgător cât și o durabilitate excelentă iar toate acestea în condițiile în care modelul Sight nu folosește întăriri suplimentare ale cadrului sudate sub țeava inferioară sau pe țeava superioară.


Norco reușește să lanseze cu Sight un model multivalent, care cu siguranță va fi o companie excelentă, indiferent de traseele montane abordate. Și este foarte important să deții o bicicletă de munte cu care să poți schimba oricând direcția rapid către un traseu diferit, indiferent de dificultatea acestuia.


Greutatea totală a bicicletei este de doar 11,4 kg, dar aceasta se află momentan în stadiul de prototip. Nu avem însă motive de îngrijorare, deoarece Norco ne spune că aceasta nu va fi foarte diferită de cea a modelului pentru producția de serie.


Informații suplimentare pe norco.com.


via Norco


Vezi Comentariu (1)
  • daca vezi preturile de pe norco.com dai pe spate comparativ cu ce preturi au biclele la noi. Dar am vazut ca nu au dealer in Romania. Poate se gandeste cineva.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =