Acum citesti
Noile Cube AMS 150 și 100 Super HPC 2013

Gama Cube AMS HPC din 2013, va cuprinde 5 modele diferite de biciclete 29er. Dintre acestea, modelele AMS 150 și 100 Super HPC SLT se remarcă prin performanțe de top.

Cube AMS 150 Super HPC este o bicicletă construită pentru poteci și vine dotată cu un cadru din carbon. Acesta cântărește împreună cu amortizorul spate, doar 1.950 de grame în condițiile în care bascula oferă o cursă de amortizare de 150 de mm. Partea frumoasă este că atunci când te afli pe porțiuni de urcare, poți seta suspensiile pentru o cursă de 100 de mm, astfel încât să-ți faciliteze cățărarea.

Pe lângă furca Fox 32 Talas CTD și amortizorul Float din aceeași serie CTD, regăsim pe bicicletă componente din gama Shimano XTR, atât la nivelul sistemului de transmisie cât și la nivelul frânelor.

Cube AMS 100 Super HPC vine de asemenea cu un cadru din carbon, însă așa cum reiese din denumire, este dotat cu suspensii de 100 de mm. Ceea ce îl face mai mult decât potrivit pentru cursele de Cross Country sau Maraton.

Pe lângă amortizoarele Fox, noul model mizează pe componente de calitate ce provin în mare parte din gama Sram XX. Frânele sunt livrate de Formula, modelul R1 Racing.

Prețurile și greutatea bicicletelor nu au fost menționate.

via BikeXpert

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 7 =