Acum citesti
Noua furcă RST Dirt Jump


Poți să uiți de vechea furcă RST Launch. Aceasta a fost înlocuită cu un model al cărei nume exprimă chiar scopul utilizării. Adică Dirt Jump. Noua furcă RST Dirt Jump va fi oferită în două versiuni: una pe ulei și arc iar cealaltă doar pe arc.



Interesant este faptul că în această clasă de preț, noua DirtJump oferă utilizatorului posibilitatea de a regla rebound-ul, adică viteza de revenire a furcii. Versiunea RA, pe ulei și arc este cea oferită cu această opțiune și cântărește cu 30 de grame mai mult decât modelul simplu, T.


Brațele inferioare au o grosime de 32 de mm, steerer-ul măsoară în diametru 28.6 mm iar ambele modele sunt livrate fie cu prindere de V-Brake, fie pentru frâne pe disc. Diametrul maxim al discului suportat de noua RST DirtJump este de 180 mm.


Cu o greutate de 2.86 kg, aceasta se dorește a fi o alternativă competitivă, de buget, în segmentul furcilor pentru Dirt Jump. Detalii despre prețuri nu au fost făcute publice dar cu siguranță ne putem aștepta să vedem această furcă deja instaltă ca produs OEM pe unele biciclete dedicate acestor probe. În același timp ne dorim ca această furcă să ofere performanțe mult mai bune decât modelul pe care-l înlocuiește.


Detalii pe rst.com.tw.


via RST


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × three =