Acum citesti
Biciclete pentru gemeni


Sau pentru familiile numeroase. Părinții care vor să transporte până la doi copii pe bicicletă (atenție, în siguranță!) au posibilitatea de a opta pentru biciclete gândite și dotate corespunzător.


Când vine vorba de siguranța copiilor, nu pot fi luate în calcul diversele improvizații, așadar ar fi ideal să optezi pentru o bicicletă dedicată. Doi producători, Azor din Olanda și Kemper din Germania oferă câte un astfel de model.



Ambele biciclete beneficiază de un cadru cu un ampatament mărit, dar și cu un portbagaj mult mai lung. Pe acesta sunt montate câte două scaune dotate cu centuri de siguranță. Ambele modele vin dotate cu un butuc Shimano Nexus, configurația de viteze diferind de la un model la altul. Dacă la Kemper Packmax Duo nu poți opta decât pentru un singur butuc Nexus cu 7 viteze integrate, cei de la Azor îți oferă posibilitatea să alegi între un butuc Nexus cu 3 sau cu 8 viteze integrate.



Cei care se gândesc serios să achiziționeze o astfel de bicicletă, trebuie să ia neapărat în calcul dimensiunea și greutatea acestora. Modelul Kemper Max Duo este ceva mai ușor, cântărind 24 de kilograme. Modelul Azor Tweelingfiets (bicicletă pentru gemeni) poate atinge chiar și 31,8 kg în varianta cu butuc Nexus 8. Practic, bicicleta poate fi stocată doar în curte sau în fața blocului.


Mai multe detalii pe kemper-velo.de sau pe azor.nl.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × three =