Acum citesti
Nou: Focus Raven cu roți 27.5 inch și două noi full suspension-uri

Focus este un alt producător care va reuși să bifeze segmentul bicicletelor cu roți de 27.5 inch pentru sezonul următor. Nemții anunță lansarea noului Raven 650B 1.0, cu un cadru care-și trage rădăcinile din gama cu același nume, fiind ușor modificat pentru a se potrivi noului format al roților. Focus afirmă că noul Raven 650B va fi o bicicletă agilă de Cross Country, echipată cu o furcă Rock Shox Revelation ce oferă o cursă de 100 mm și cu un sistem de transmisie Shimano XT.

Anul viitor vei putea face cunoștiință și cu noul Focus Super Bud 29R 1.0. Un full suspension 29er, ce oferă o cursă de amortizare de 100 de mm, atât pentru frucă cât și pentru basculă. Super Bud va primi amortizoare Fox și o tijă de șa reglabilă (din mers) de la Crankbrothers. Este concepută pentru maraton și va fi echipată cu un sistem de transmisie Shimano XT, roți DT Swiss X 1600 și anvelope Continental X-King.

Ultimul dar nu cel din urmă este noul full suspension Focus Big Bud 1.0, cu roți de 26 de inch. Acesta completează gama pentru All Mountain Plus a nemților, fiind dotat cu suspensii de 120 de mm și gata oricând de un maraton sau pentru traversarea munților.

Detalii despre greutate și prețul bicicletelor vor urma.

via Focus

Vezi Comentarii (4)
  • Toti producatorii astia au ramas marcati dupa ce au ratat vaporul cu 29ere si acum sar cu modele de 650B cand nici nu se stie inca daca exista macar o piata pentru care sa se lupte. Ar fi amuzant, daca n-ar fi trist.

  • Nu e acleasi lucru , 29 nu au aparut ca sa inlocuiasca rotile de 26.

    Unii producatori mici de biciclete au abandonat deja rotile de 26 in favoarea celor de 27.5 incepand cu 2013, iar unii producatori mari nu mai fac decat versiuni de 27.5 si 29 ale unor serii de biciclete care inainte erau exclusiv de 26.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × five =